Forfattere kan påvirke politikerne!

Bøker er like forskjellige som forfatterne som skriver dem. Noen av dem er simpelthen underholdning, og har ikke noe bestemt budskap ut over historien de forteller. Andre har meninger som er så reflekterte og velformulerte at de endrer samfunnet. Det er liten tvil om at bøker som 1984, Anne Franks dagbok, Origin of Species og Bibelen har hatt en enorm påvirkning på verdens historie på forskjellige måter. Forfattere har en unik mulighet til å legge press på de som styrer samfunnet ved å rette søkelyset mot kritikkverdige forhold, kommunisere nye idéer og dokumentere historie og fakta for de kommende generasjoner.

Lær barna å elske bøker

Barn på biblioteket

En interesse for bøker er noe av det mest givende du kan gi barna dine. Bøker er verdener man kan forsvinne inn i, leve andres liv og lære av. Å lese for barna om kvelden er ikke bare en aktivitet som skaper trygghet og samhold mellom forelder og barn, men kan også være med på å forme barnets fantasi og lekelyst. Spar tid å å handle klærne dine på kidsbrandstore.no, og bruk den til å dele gode leseopplevelser med poden istedenfor. Du kommer ikke til å angre på det, og barna får gode minner for livet.

Ikke la jobben komme foran familien

Det moderne samfunnet vårt har gitt oss utrolig mye, men det har også hatt noen kostnader. En av dem er at arbeidspress er høyere enn noengang, og på grunn av teknologi og endrede arbeidskulturer har det blitt vanligere å ta med seg jobben hjem. Ikke la det gå utover familien. Barna merker om de har din oppmerksomhet, og blikket festet på mobilen istedenfor junior kan være sårende. Enten du jobber for tilgang til strømmarkedet eller som advokat er det viktig å prioritere familien.